El Copríncep Episcopal presideix el sopar en honor del Secretari General de la ONU en la seva visita a Andorra

 mg 3511El Copríncep Episcopal d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, ha presidit la nit del 2 d’abril el sopar de gala amb què ha finalitzat la visita del Secretari General de les Nacions Unides, Sr. Ban Ki-moon, al Principat d’Andorra. L’acte s’ha celebrat a Casa Canut Hotel, d’Escaldes.

El Copríncep Episcopal s’ha reunit amb el Secretari General de les Nacions Unides abans del sopar en un encontre en el qual han pogut parlar d’alguns temes d’interès per a la comunitat internacional i molt especialment sobre l’aportació de les religions a la pau al món, de la situació dels refugiats sirians i el moment actual dels drets humans al món.

Els parlaments que el Copríncep i el Secretari General han fet durant el sopar han estat introduïts pel M.I. Sr. Síndic, Vicenç Mateu.

A la trobada personal prèvia al sopar hi han assistit el Representant del Copríncep, M.I. Mn. Josep M. Mauri, i el Director de Gabinet del Copríncep francès, M.I. Sr. Pascal Escande, a més de dos membres del staff de les Nacions Unides.

 mg 3522 mg 3558

El text del parlament del Copríncep Episcopal és el següent text.

Compartir