Visita del nou Vicari de l’Opus Dei a Catalunya

Dimecres dia 8 de març al Palau episcopal l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra Mons. Joan-Enric Vives va rebre la visita del Vicari de l’Opus Dei per a Catalunya i Andorra, Dr. Ignasi Font.

El Dr. Ignasi Font és doctor en dret civil i en dret canònic. Després de treballar com a advocat a Barcelona va ser membre del consell del Vicari per a Catalunya des del 1980 fins al 2002. Ordenat sacerdot l’any 2002, va exercir el ministeri sacerdotal a Sevilla i Pamplona, i des del 2009 fins a l’actualitat era el Vicari de la Prelatura a Valladolid.

L’Arquebisbe va agrair al Dr. Font l’esperit de bona col·laboració i relació que sempre ha mantingut el Bisbat d’Urgell amb la Prelatura de l’Opus Dei, i va destacar els serveis que hi presta. De fet ja Sant Josepmaria Escrivà va ser acollit al Principat d’Andorra el 2 de desembre de 1937, quan un grup de vuit persones, entre ells el Sant fundador, després d’haver estat patint molt de fred, gana i por durant dies pels boscos i muntanyes, entraren a Sant Julià de Lòria (Andorra), on pogueren visitar la primera església no profanada que veien des de feia molt de temps. Arribaven sans i estalvis, després de mesos de persecució i angoixa en una Espanya tenyida de sang per la guerra.

Compartir