Trobada de fi de curs de l’Arxiprestat de l’Alt Urgell

Dijous dia 22 de juny va tenir lloc la trobada de fi de curs pastoral de l’Arxiprestat de l’Alt Urgell organitzada per l’Arxiprest Mn. Xavier Parés.  Els preveres de l’Arxiprestat es van reunir a la Parròquia de Sta. Maria d’Organyà on van ser rebuts pel Rector, Mn. Jordi Vásquez. A continuació el Sr. Antoni Fiol, Regidor de Cultura del Municipi i arquitecte, va explicar als preveres les obres de condicionament que s’han dut i que s’estan duent a terme a l’església de Santa Maria.

A continuació els preveres es van desplaçar fins a la Parròquia veïna de St. Serni de Cabó on van conèixer la població de mans del Rector, Mn. Jordi Vásquez i van visitar l’església romànica de Sant Serni.

Un dinar de germanor amb un ric diàleg i amb la presència de l’Arquebisbe Joan-Enric clogué la jornada festiva de tancament del curs pastoral a l’Arxiprestat. I a les postres Mn. Jordi Gasch pogué fer les delícies de tots recitant llargs versos de Mn. Cinto Verdaguer sobre les nostres muntanyes.

En finalitzar la trobada, l’Arquebisbe Joan-Enric pogué visitar dos avis del municipi de Cabó acompanyat pel rector Mn. Jordi Vásquez.

Compartir