Trobada a Agramunt amb el Consell General de les Filles de Crist Rei

Diumege dia 18 de març la comunitat parroquial d’Agramunt va viure amb intensitat el Dia del Seminari amb la presència de l’Arquebisbe Joan-Enric, president de la Comissió de Seminaris de la CEE que va voler celebrar la jornada del Seminari a Agramunt, aprofitant la presència a la Parròquia del Consell General de les “Filles de Crist Rei” que en aquella data es trobaven visitant la Comunitat de Germanes de Filles de Crist Rei que habitualment hi resideixen i que van voler conèixer de prop la terra natal del Venerable Mn. Josep Gras i Granollers, nascut a Agramunt l’any 1834 i fundador de l’Institut de Filles de Crist Rei i del qual el 2018 se celebra el centenari de la seva mort.

L’Arquebisbe va presidir l’Eucaristia dominical de la Parròquia, acompanyat del Rector Mn. Josep Uriel Álvarez i del prevere Mn. Ferran Solé que hi col·labora pastoralment. Les 3 germanes que formen la comunitat  d’Agramunt, Gna. M. Dolores, M. Teresa i Visitación, van assistir-hi juntament amb els Germanes del Consell General que s’hi trobaven de visita.

En acabar la celebració l’Arquebisbe va visitar a casa seva el prevere Mn. Josep M. Santesmases, i posteriorment van compartir un dinar de germanor amb les Germanes Filles de Crist Rei, amb la Comunitat de Germanes Missioneres de la Immaculada Concepció que també són presents a Agramunt i amb els Mossens.

 

Compartir