Premis Escola Activa a 2 Escoles Confessionals d’Andorra

El Col·legi Sagrada Família i el Sant Ermengol van rebre el dia 22 de juny el premi d’Escola Activa per ser les escoles amb més percentatge de participació d’alumnes i adults a la VIIIª cursa popular del Dia de l’esport per a tothom. La M.I. Ministra de Cultura, Joventut i Esports, Sra. Olga Gelabert, va lliurar a cada Escola el trofeu acreditatiu del premi i un xec valorat en 300 euros que serà destinat a la compra de material esportiu per al centre escolar.
El Col·legi Sagrada Família va guanyar la categoria de segona ensenyança amb la inscripció de 31 alumnes. En el cas del col·legi Sant Ermengol, el premi va ser per la categoria de primera ensenyança, amb la participació de 57 alumnes i 62 adults acompanyants.
L’objectiu d’aquest reconeixement és sensibilitzar els escolars sobre la participació en aquesta cursa com a mitjà d’adquisició d’hàbits saludables que incloguin la pràctica d’activitats físiques de manera regular per millorar la qualitat de vida i lluitar contra el sedentarisme a totes les edats.

Compartir