La Pasqua Jove anima els adolescents a viure la Pasqua sense reserves

A Sant Martí de Sesgueioles, un any més, adolescents de les escoles de La Salle i del bisbat d’Urgell (grups TXt i del moviment Janer) han viscut tres dies de festa, de joia i de compromís al voltant de la figura de Jesús. Hi havia dos grups diferenciats: els de primer i segon d’ESO per una banda, i els de tercer i quart d’ESO per l’altra.

Enguany a més, el grup de tercer i quart d’ESO també comptava amb una novetat important: la presència dels grups maristes de Cor Obert. Així, la pasqua jove ja compta amb la presència de tres institucions que la fan realitat: La Salle, Maristes i el bisbat d’Urgell.

Els nois i noies del nostres bisbat han vingut de La Cerdanya, Ribes de Freser, Sant Julià de Lòria, Encamp, Santa Coloma, Balaguer, La Seu d’Urgell i de Tremp.

L’activitat dels dos grups ha estat molt positiva, amb activitats lúdiques, de reflexió, de trobada, de pregària….., cercant aquest creixement personal que pugui portar als participants a prendre opcions en clau de fe. Aquest és el repte!!

Compartir