Els TXt participen d’una trobada pre-Pasqua a Betlan

20 nois i noies de TXt, d’edats entre 12 i 15 anys, van participar del 24 al 26 de març d’una trobada de preparació de Pasqua, la Pasqua TXt, a Betlan, a la Val d’Aran.

Posant Jesús com a centre de la trobada, els nois i noies van gaudir de dos dies i mig de moments de pregària, de coneixement, de compartir i de vivència profunda que els va servir per a desvetllar i afermar el seu compromís com a TXt’s, arrelat més en Crist i en els altres.

La presència de Jesús en qui pateix, i la confirmació de la seva mort vivificadora ha estat un element viscut i descobert per als participants, que van gaudir de tot això, des de l’entorn de la Val d’Aran, de la casa de Betlan i del altres companys i companyes.

Tots junts van fer camí aquests dies, no només fins a Pasqua, sinó amb el desig de seguir trobant-se i continuar fent passes junts des de la realitat de cadascun d’ells i elles.

Moments participatius, com la dinàmica sobre el patiment de tantes persones, l’eucaristia, o el compromís personal pres en comunitat van ser espais de gran riquesa i d’esperança per créixer al voltant del Crist i per creure més que mai en el seu missatge de transformació i de salvació.

Compartir