25è. aniversari de la Fundació Mossèn Pius Bosch a Barcelona

L’Arquebisbe Joan-Enric Vives participà, el vespre del diumenge 12 de novembre, a les celebracions del 25è. aniversari de la Fundació Mn. Pius Bosch, que sosté el Centre Moral i Cultural del Poblenou, de Barcelona, del qual és soci d’honor i on ha participat com a soci des de la seva joventut, ja que és la institució cultural catòlica del barri que va veure néixer l’arquebisbe Vives.

Unes sentides paraules del President del Centre Moral, Sr. Josep M. Recasens, i del President del Patronat Sr. Xavier Olivé, amb les de l’Arquebisbe Vives, obriren la celebració, destacant els tres la gran tasca cultural des de l’humanisme cristià que duu a terme aquesta Institució més que centenària, ja que fou  fundada per un grup de famílies i pel llavors Vicari de la Parròquia de Sta. Maria del Taulat de Barcelona, Mn. Enric Pla i Deniel. Destacaren la vitalitat del Centre Moral i també de la Fundació més recentment creada, que també duu a terme acció social amb infància en risc d’exclusió social en el barri i activitats solidàries i culturals musicals. Teixit social des de la societat civil.

Seguí un esplèndid Cava-Concert on tots els socis hi estaven convidats, amb la intervenció de dos joves intèrprets, Jordi Tomàs, que interpretà al piano obres selectes de Chopin, Schubert i Brahms, i de la intèrpret Irene Andreu al violoncel, que interpretà una suite de Bach i clogué amb el Cant dels ocells harmonitzada per Pau Casals.
PiusBosch

Compartir