V Jornada de mestres i professors de religió a Montserrat

aprendre-ensenyar

El proper 9 d’abril es trobaran a Montserrat prop de la meitat dels mestres i professors de religió catòlica de les escoles de Catalunya en una jornada de formació i festiva, en el marc de la V Jornada de mestres i professors de religió Catòlica de Catalunya. Aquesta jornada és organitzada pel Secretariat Interdiocesà per a l’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.

Les altres edicions s’han fet a Barcelona (en dues ocasions), Tarragona i Sant Julià de Lòria (diòcesi d’Urgell).

Enguany a Montserrat es reuniran més de 500 mestres i professors provinents de les 10 diòcesis amb seu a Catalunya, amb la presidència de l’Arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, la presència de Mons. Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat i el P. Abat de Montserrat, Josep M. Soler, que és qui farà la conferència inicial.

Tot seguit els inscrits es repartiran en grups per realitzar els quinze tallers de formació fins a l’hora de dinar.

Després de dinar, el germà Andreu M. Martínez, monjo de Montserrat, farà un breu concert d’orgue a la basílica i tot seguit, al mateix lloc, se celebrarà l’Eucaristia, presidida per Mons. Agustí Cortés, bisbe de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat.

En acabar l’Eucaristia, es llegirà el manifest de la jornada i se celebrarà l’acte de comiat. S’espera la confirmació de l’assistència a l’acte d’alguna autoritat del Govern de la Generalitat.

Més informació: descarregueu el PDF :

aprendreensenyar

Compartir