34a Trobada empresarial al Pirineu

Els dies 8 i 9 de juny al Palau d’Esports de La Seu d’Urgell va tenir lloc la 34a Trobada Empresarial al Pirineu que va aplegar uns 800 assistents.

El President de la Trobada Empresarial, Josep Serveto, va encapçalar la Trobada que va comptar amb l’assistència de l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep episcopal d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, així com del Representant personal del Copríncep, Mn. Josep M. Mauri i de l’Adjunt al Representant personal, Dr. Eduard Ibañez Pulido.

Les Jornades foren inaugurades oficialment el dia 8 amb una conferència del President de la Generalitat de Catalunya, M.H. Sr. Pere Aragonès i la clausura oficial anà a càrrec del Ministre de Cultura i Esport del govern espanyol, Excm. Sr. Miquel Iceta. Hi varen assistir diverses personalitats polítiques entre elles el Cap de Govern del Principat d’Andorra, M.I. Sr. Xavier Espot; el Ministre de Finances del Govern d’Andorra, M.I. Sr. Ramon Lladós i l’Alcalde en funcions de la ciutat de La Seu d’Urgell, Il·lm. Sr. Francesc Viaplana.

La Trobada continua posant el valor el teixit empresarial dels territoris que envolten els Pirineus i, alhora, continua sent l’espai on donar a conèixer experiències i casos d’èxit empresarial, compartint bones pràctiques i fent contactes entre professionals per ajudar-se a prosperar i crear sinergies. Com és habitual, el programa de la Trobada presenta un llistat de conferenciants i ponents d’alt nivell, per donar respostes als principals desafiaments i inquietuds de l’empresariat en relació a les noves tendències de lideratge i per donar llum als temes de l’actualitat geopolítica, econòmica i empresarial.

Josep Serveto, ha assenyalat que “volem que es parli i es debati sobre tres conceptes clau, com són el lideratge, el talent i la valentia”. Les empreses, i en concret els seus líders, “han de tenir l’habilitat i la capacitat de gestionar i retenir el talent dins de les organitzacions, i han de ser valents per arriscar i liderar projectes empresarials exitosos”.

Els temes de debat de la Trobada tractaren sobre com adaptar-se i donar resposta als nous reptes que es presenten en l’àmbit laboral, en evolució constant, i com s’ha de mantenir el valor humà davant l’augment de la digitalització i la innovació tecnològica.

 

Compartir