Se celebra la Setmana de Família i Vida amb intencions de pregària a casa

Les diòcesis catalanes viuen aquests dies la Setmana de la Família, i la Delegació de Família i Vida ens ha animat a pregar, especialment en aquests moments.

El Delegat Josep Montoya ens recorda que “ara més que mai, en la situació que ens toca viure, és moment de pregar i viure com una oportunitat per creixer en l’amor i en els valors de l’evangeli en el sí de la família”. Del 22 al 29 de març, les diòcesis amb seu a Catalunya estan celebrant la tretzena edició de la Setmana de la Família sota el lema «La Família: escola i camí de santedat».

A l’exhortació apostòlica Gaudete et Exsultate, el Papa Francesc ens ha demanat que no oblidem la santedat i el Congrés de laics “Poble de Déu, en sortida”, celebrat el passat mes de febrer, ens ha marcat 4 eixos per avançar-hi: rebre i transmetre el primer anunci, acompanyar, formar-se i tenir presència pública. 

El fet de celebrar aquest any la Setmana de la Família al votant del dia 25 de març, que és la solemnitat de l’Anunciació, en la que es celebra la Jornada per la Vida, permet subratllar com la família viu, dona vida i la sosté des del seu inici fins al final. De nou, l’esperança és la que determina el respecte a la vida i l’absència de por a la mort. Tenir esperança és el que fa que es pugui cuidar amb discreció, amb afecte, amb devoció, als que han de passar a l’altre costat, doncs sabem que la mort no és el final.

Llibret de pregàries per a les Misses i celebracions (PDF)

Compartir