#Krakow2016: Els joves d’Urgell surten en pelegrinatge cap a la JMJ

Una dotzena de joves de diverses edats surten aquesta tarda del divendres 22 d’agost des de la diòcesi d’Urgell en pelegrinatge cap a Cracòvia, per celebrar la trobada amb el Sant Pare a la Jornada Mundial de la Joventut. Demà al matí s’uniran amb els pelegrins de tota Catalunya, en una activitat conjunta de Secretariat Interdiocesà de la Joventut, per marxar en autobús a Polònia on s’espera que arribin el dia 24 a la tarda.

Mons. Joan-Enric Vives ha fet un missatge als joves pelegrins d’Urgell on els fa arribat els seus millors anhels, les seves pregàries i la benedicció pel camí i la Jornada.

Una agenda ben atapeïda d’activitats, que comença amb la missa d’enviament el mateix dissabte al matí, presidida per Mons. Omella, els esperarà. Seran punts de pelegrinatge el Santuari de Czestochowa, on hi ha el Santuari de Jasna Góra, el més famós de Polònia; els camps nazis d’Auschwitz i Birkenau; el Santuari de Kalwarya, on fou batejat Joan Pau II; i Cracòvia, considerada una de les ciutats més boniques d’Europa, on hi ha nombroses esglésies i edificis històrics de gran valor patrimonial, artístic i religiós.

L’expectació i l’alegria per participar en aquest esdeveniment és present en els joves i en els missatges que estan creuant aquests darrers dies en el grup de whatts, a través del qual es mantenen en comunicació amb els seus responsables de grup.

Compartir