Visita Pastoral a Sant Julià de Lòria (4): preveres Arxiprestat, malalts, visites i llibres sacramentals

Dilluns dia 30 d’octubre va continuar la Visita Pastoral que l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep episcopal, Mons. Joan-Enric Vives, està duent a terme a la Parròquia de Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra).

Un dinar de germanor amb tots els preveres de l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra, després de la seva reunió mensual, va marcar l’inici de la jornada on els preveres van poder compartir les seves inquietuds amb Mons. Vives i van poder celebrar fraternalment i joiosament els aniversaris de Mn. Xavier Esplandiu (79 anys) i Mn. Josep Maria Solé (91 anys).

A continuació l’Arquebisbe acompanyat del Rector de la Parròquia, Mn. Josep Chisvert i del Secretari de Visita, Mn. David Codina, es van desplaçar a visitar diversos malalts de la Parròquia amb qui Mons. Vives pogué establir un diàleg i saludar les seves famílies que els cuiden amb tant d’amor, servei i generositat, a més de portar-los el viàtic i impartir-los la benedicció apostòlica. Entre ells hi havia l’exCònsol Major de la Parròquia, Sr. Joan Pujal.

Tot seguit el Copríncep episcopal es desplaçà fins a la Rectoria on tingué un llarg temps per a rebre visites obertes de persones que assabentades de la Visita Pastoral que realitzava Mons. Vives, s’atansaren lliurement per saludar-lo i plantejar-li diverses problemàtiques i inquietuds personals en un clima de confiança i privacitat.

Posteriorment l’Arquebisbe revistà els Llibres sacramentals parroquials i abans de marxar pogué saludar alguns fidels que participen habitualment a la celebració de  l’Eucaristia vespertina.

Compartir