Un any després, Càritas agraeix la reacció solidària davant el Covid

Càritas d’Urgell amb Càritas Catalunya ha fet públic un Missatge d’agraïment que diu:

“Ha arribat el moment de dir GRÀCIES. Gràcies per haver reaccionat en moment d’incertesa i dificultat i haver ajudat a pal·liar el patiment de moltes famílies

Les nostres prioritats per a aquesta emergència han estat;

  • Mantenir el suport a les famílies amb les quals estàvem ja treballant, i la situació s’ha agreujat amb aquesta crisi.
  • Acompanyar les famílies que estan acudint per primera vegada a causa de la precarietat sobrevinguda davant d’aquesta realitat.
  • Adaptar l’acció de voluntaris i contractats a la nova situació imposada pel distanciament social per garantir l’acompanyament a les persones que demanen el suport de Càritas.

Recursos invertits (segons la Confederació de Càritas)

  1. 41.163.068 euros en ajudes directes, que han permès a les famílies que acompanyem a cobrir en part necessitats tan bàsiques com l’alimentació, la higiene, les despeses d’habitatge o de subministraments.
  2. 991.963 euros en material sanitari i de protecció, tant per a les famílies ateses com per al nostre personal i els centres i dispositius d’atenció directa.
  3. 1.014.634 euros per a la contractació de personal de reforç per a aquells projectes que s’han vist desbordats.
  4. 3.307.160 euros de suport a la infància per respondre a les necessitats especials de famílies amb nens, nenes i adolescents.

Gràcies per recolzar-nos en aquesta emergencia.

Hem avançat en aquest camí amb el suport incondicional de moltes persones com tu i institucions que ens han ajudat perquè ningú no es quedi enrere. Però sabem, per dècades d’experiència, que seguim afrontant un gran repte.

Seguim necessitant el suport de tota la societat, perquè aquest camí no ha fet més que començar.”
https://youtu.be/nVFKMbykpd4

Compartir