Segon torn de Confirmacions a Escaldes-Engordany

El dia 14 de juliol l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va administrar el sagrament de la Confirmació a 16 joves i 3 adults de la Parròquia de St. Pere màrtir d’Escaldes-Engordany, en el segon dels torns de confirmació d’aquesta Parròquia. Concelebraren amb l’Arquebisbe el Rector, Mn. Jaume Soy, i Mn. David Codina. Acompanyà els cants de la celebració, Mn. Antoni Elvira, Vicari episcopal. 

A la seva homilia l’Arquebisbe animà els joves confirmands a interessar-se sempre pels dons millors i a no conformar-se amb les coses fugisseres d’aquest món. En aquest sentit animà els joves a no oblidar-se mai de la fe, a pregar cada dia i a mantenir la seva relació amb Jesús i enfortir-la a través de la participació en l’Eucaristia, la pregària i la lectura de la Paraula de Déu. Mons. Vives els exhortà a ser sal de la terra i llum del món. Una sal que doni gust i que no perdi mai la seva capacitat de donar gust, i una llum que no és pròpia sinó que ha de reflectir l’autèntica i única llum veritable que és la del Crist. El Copríncep felicità els infants i joves perquè han viscut el confinament d’una forma exemplar en la majoria dels casos donant exemple i confinant-se per amor als padrins i als altres. Finalment els demanà que fossin joves que s’interesessin sempre pel bé dels altres i del País construint tots junts una societat més justa, digna i solidària.

Al final de l’Eucaristia regalà als joves confirmats un Nou Testament i els exhortà a llegir-ne cada dia un petit fragment per amarar-se de la Paraula de Déu. 

Compartir