Nadal a l’Escola Sant Ermengol d’Andorra la Vella

Al Col·legi Sant Ermengol d’Andorra la Vella, durant tot l’Advent es va preparar la celebració del Nadal amb renovada il·lusió, malgrat els moments d’especial dificultat per la COVID-19.

Al llarg d’aquestes quatre setmanes, els alumnes d’Infantil i Primària van anar encenent simbòlicament l’espelma de la corona d’Advent i van reflexionar sobre un valor.

Els més grans de l’Escola, els de Secundària, van fer els Bons dies a principis de cada setmana a través de l’apartat Pastoral de la web, on trobaven els textos més significatius de l’Advent, cançons i vídeos. I es va dur a terme la campanya de Càritas per concretar els valors treballats en un gest de solidaritat i compromís envers els altres més necessitats.

El dia 22 de desembre es van acomiadar del primer trimestre amb la celebració del Nadal a totes les etapes educatives. Respectant les mesures sanitàries, van voler apropar el misteri del Nadal als infants a través de les tradicions més populars i també amb escenes del pessebre.

Per als més grans, Mn. Pepe Chisvert, Delegat d’Ensenyament, va fer arribar un missatge de Nadal ple de valors. Encoratjà els adolescents a viure un Nadal més humà, un Nadal ple de solidaritat i un Nadal, que viscut així, serà ple de Jesús; perquè si vivim aquests valors, Déu farà estada en nosaltres.

Compartir