Missatge de condol i solidaritat del Copríncep episcopal al President de Grècia

Amb data 26 de juliol S.E. el Copríncep episcopal Joan-Enric Vives ha enviat al President de la República Hel·lènica S.E. Sr. Prokopis Pavlópulos un Missatge de condol i solidaritat després dels terribles incendis soferts a Mati i zones pròximes, de Grècia.

El text fonamentalment diu:

En nom del Poble del Principat d’Andorra, de les Autoritats i en el meu propi, desitjo fer-vos arribar el nostre sentit condol per les víctimes dels terribles incendis d’aquests darrers dies a Grècia, perquè ho feu arribar a les famílies entristides per aquestes pèrdues tan irreparables de persones, de llars i de béns.

En aquestes hores de commoció per aquesta terrible desgràcia que afecta el Poble Grec, us asseguro la solidaritat així com el suport i la proximitat dels Andorrans amb el dolor de Grècia, gran país amic, amb tots els ferits i afectats per aquests terribles incendis. Puc assegurar-vos, Excel·lència, que hem sofert amb vosaltres aquesta tragèdia tan dura.

Encomano els difunts a la misericòrdia de Déu, i us asseguro el suport i la fraternitat amb totes les persones durament colpejades per aquests incendis, amb el desig que els damnificats puguin trobar la solidaritat i l’ajuda que necessiten en aquestes hores de gran dolor.

Compartir