Festa de la Mare de Déu de l’Horta a Ivars d’Urgell

El diumenge 8 de setembre, va tenir lloc, davant l’ermita d’Ivars d’Urgell, la 35a festa de la Mare de Déu l’Horta, patrona de la població. El rector, Mn. Carles Albert Ospina, va celebrar l’eucaristia, que fou solemnitzada amb els cants del Cor Parroquial de Santa Maria de Barbens i a la qual hi van assistir prop de tres-centes persones, moltes d’elles provinents de diversos pobles de la comarca.

Mossèn Carles, que va agrair en primer lloc la tasca que duu a terme l’Associació Amics de l’Horta, que té cura de l’ermita, va donar la benvinguda a aquesta festa que qualificà de tant entranyable pels ivarsencs i tingué moments de record pels mossens Jordi Coll i Lluís Baro. Durant la missa es feren les tradicionals ofrenes per part de les entitats del poble, i en acabar els assistents pogueren venerar la imatge de la Mare de Déu de l’Horta al cambril. 

Després d’unes paraules de salutació de l’alcalde de la població, Joan Carles Sánchez Rico, que recentment estrenà el càrrec, així com del president dels Amics de l’Horta, Enric Saltiveri, l’Associació oferí als presents un refrigeri, durant el qual es va celebrar un sorteig d’obsequis donats per diferents empreses del poble, el qual serveix per recaptar fons pel manteniment de l’ermita.

Compartir