El Festival de música cristiana, Canòlich Músic, se celebrarà enguany en l’àmbit digital i obert a més escoles

La nova edició del Festival Canòlich Music es va presentar al Centre Cultural i de Congressos Lauredià el dimarts 20 d’octubre. L’acte fou presidit per Mn. Pepe Chisvert, Rector de Sant Julià de Lòria i Delegat d’Ensenyament i per la Cònsol Menor Hble. Sra. Mireia Codina.

El Festival de música cristiana, que se celebra a Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra), optarà enguany per un format digital, amb activitats a les xarxes socials, especialment a través d’un canal de YouTube que ha posat en marxa l’organització del festival en els darrers dies.

L’acte de cloenda serà una missa, que se celebrarà a la parròquia de Sant Julià de Lòria i que serà retransmesa per You Tube també. La cita serà els dies 20 i 21 de novembre.
Amb el lema ‘Som fràgils, siguem valents!’, el festival de música cristiana es trasllada a l’espai virtual, fet que també ha generat que diversos centres catalans s’interessin per aquest festival que pretén fomentar valors a través de la música.

Les limitacions imposades per la pandèmia de la Covid-19 ha fet optar a l’organització pel desenvolupament d’eines telemàtiques, de manera que també es podrà treballar en escoles catalanes. L’objectiu és involucrar-hi el món educatiu, en l’àmbit del Principat d’Andorra i de la Fundació Escola Cristiana.
S’editarà material didàctic per treballar telemàticament durant la setmana, un concurs de clips sobre la temàtica de la fragilitat humana i sobre la temàtica que proposa el Festival enguany: “Som fràgils. Som valents”. El concurs, ja obert, s’ha posat en marxa en la xarxa Tik-tok. També hi ha les activitats “Batecs de vida”, “Batecs d’esperança”, i “Batecs d’energia”, tots emesos pel canal de YouTube, i en els que participaran DJ Garden & AlexGR en concert; a més del taller: Cançons per a l’esperança i la vida des de la teva escola, i un concert nocturn a l’església de Canòlich.

Més informació ampliada http://www.canolichmusic.com/


Compartir