El Copríncep episcopal s’entrevista amb els Presidents de tots els Grups parlamentaris d’Andorra

Entre la tarda del dia 27 de maig i el matí del 28, el Copríncep episcopal d’Andorra, l’Arquebisbe Joan-Enric Vives, ha mantingut extenses entrevistes via telefònica amb tots els Presidents dels cinc Grups Parlamentaris del Consell general del Principat d’Andorra, els M. I. Srs. Carles Enseñat, Pere López, Ferran Costa, Josep Pintat i Carles Naudí.

Han pogut compartir la resposta donada a Andorra davant la situació d’alarma emergent a causa de la pandèmia del Covid-19, el dolor de tots per les víctimes i els malalts a causa del virus, el sofriment de les famílies i l’angoixa de persones, comerciants, treballadors  i empresaris per les dificultats econòmiques que s’han originat.

Els Presidents han transmès al Copríncep informació acurada sobre el treball legislatiu realitzat pel Consell General, amb la visió de cada Grup parlamentari sobre les necessitats més essencials i la resposta del Govern, els Comuns i les autoritats sanitàries, especialment.

El Copríncep ha agraït el seu treball i el de tots els qui, a més de sanitaris i educadors, han estat essencials per anar duent endavant el dia a dia del nostre país durant la crisi sanitària, especialment els qui des de responsabilitats ben bàsiques s’han esforçat perquè la vida ordinària pogués desenvolupar-se amb eficàcia, i que han atès generosament els col·lectius més vulnerables.

El Copríncep ha demanat que transmetin a través del Consell el seu suport a tots els andorrans, dels quals se sent ben orgullós per la resposta que entre tots s’està sabent donar a aquesta dura pandèmia, esperant que cessi aviat i que l’obertura exterior i la represa de la normalitat en la vida familiar, educativa, empresarial i comercial vagi aportant estabilitat i esperança al nostre Principat.

Compartir