Confirmacions a Sort

12 joves de Sort, Montardit i Estac, van rebre el sagrament de la Confirmació el diumenge dia 27 de setembre, a la parròquia de St. Feliu de Sort de mans de l’Arquebisbe d’Urgell Joan-Enric. Acompanyats per Mn. Joan Pau Esteban i els catequistes, padrins i familiars, van rebre el do de l’Esperit que els farà forts per a donar testimoni de Jesús i els defensarà del desànim, la manca de fe i de generositat, i l’abandó de la responsabilitat en el treball cristià pel Regne de Déu.

Prenent peu del missatge de l’Evangeli del diumenge XXVI durant l’any, l’Arquebisbe exhortà els joves confirmands i les famílies a ser ràpids i generosos en la resposta a la invitació que tots rebem, per part de Déu, d’anar a treballar a la seva vinya, és a dir, de col·laborar en la justícia i l’amor del Regne de Déu, i viure com Déu vol de nosaltres.

A Sort, l’Arquebisbe remarcà la necessitat de reaccionar davant la pandèmia, no amb angoixa, desànim o inacció, sinó amb confiança i esperança, estimant els germans i mantenint els compromisos cristians del baptisme. Animà les famílies a acompanyar els joves en el seu camí de fe, valorant la complementarietat de la classe de religió a l’escola i la catequesi parroquial, així com les celebracions de la fe i els petits i grans compromisos d’amor envers Déu i els germans, sempre sostinguts per la família i la pregària.

Al final de la Missa l’Arquebisbe els regalà el Nou Testament i la parròquia una imatge del Crist i una estampa tot demanant-los que al llarg de la vida no es desviïn del camí de la fe i la confiança en l’Esperit Sant. Que comptin que porten una promesa i una gran benedicció divina dintre seu.

Compartir