Aplec de Sant Marc a Pobellà

En un fantàstic dia primaveral, Mn. Carles Cahuana, Secretari general del Bisbat de Terrassa, va presidir la Missa a l’aplec de sant Marc a Pobellà (Vall Fosca).
Com cada  any tot de veïns de Pobellà, Montrós i fidels de la Vall Fosca es varen reunir per venerar el sant patró i cantar-li els goigs. Aquest Sant Marc, la celebració fou presidida per Mn. Carles Cahuana, prevere que habitualment celebra la Missa Dominical a TV2 a Catalunya . Mots fidels veïns li van transmetre el bé que fa amb aquesta celebració televisiva per el fet d’arribar a tantes llars en petits poblets tant aïllats i on no es pot celebrar missa tan sovint com és voldria.
En les seves paraules Mn. Carles ha explicat , que quan té l’oportunitat, li agrada conèixer als seus fidels personalment. Celebrar a la televisió, és fred i davant sembla que només tinguis unes càmeres i una paret però darrera s’amaga molta gent. 
L’aplec eucarística va acabar amb el cant dels goigs i compartint una bona coca i vi dolç. També moltes fotos en deixaran testimoni d’aquest excepcional aplec d’aquest any.
Mn. Carles Cahuana és secretari general del bisbat de Terrassa,  vicari de la parròquia de Sant Pere al monestir de Sant Cugat del Vallès i presideix cada diumenge la Missa en català a TVE2.

Compartir