Misses amb els grups JMJ de Balaguer

dsc04066

Avui diumenge ha estat un dia especial que hem compartit amb els joves de la JMJ per moltes raons. Primer, per què hem pogut celebrar amb ells unes eucaristies diferents i emotives, en un ambient d’acollida i d’espiritualitat del qual els fidels s’han sentit partícips. A més les homilies han reflectit aquest ambient i un exemple ha estat quan Mn. Franklin després de donar les gràcies al poble de Balaguer per l’estimació rebuda, ha parlat dels trets diferencials de l’India i de Catalunya, però al igual que a la dona cananea, a tots ens uneix una sola veritat, la fe en Jesucrist que acull a tothom sense distincions.
Un cop acabades les eucaristies al Sagrat Cor i al Santuari del Sant Crist, tots els joves s’han reunit als jardins del Santuari per un dinar especial.

Els/las voluntàries que s’ocupen del càtering van decidir canviar el menú per què pensaven que als joves els hi calia un menjar calent. En qüestió d’hores van mobilitzar a la gent de Balaguer que d’una forma solidària i participativa van facilitar tots els ingredients per fer una amanida verda, i una paella de carn i marisc per a més de 400 persones!. Tots han felicitat amb aplaudiments a les cuineres i al cap de cuina.

 

Després d’un breu descans en que tothom ha pogut conversar i… aprendre a ballar sardanes, els grups s’han repartit per a fer diferents activitats: visita cultural per la ciutat, futbol, basquet, etc…
El dia s’acabarà amb el trasllat a Castellserà on la FIMCAP ha organitzat un festival.
dsc04071dsc04076dsc04099dsc04112dsc04136dsc04138

 

Compartir