Dos seminaristes d’Urgell reben l’Acolitat en el camí vers el sacerdoci

img_5966

El dia de sant Jaume apòstol, a la Capella del Seminari de la Immaculada de La Seu d’Urgell, l’Arquebisbe Joan-Enric Vives ha conferit el ministeri de l’Acolitat a dos seminaristes d’Urgell, Emili Villegas i Alfons Velásquez, que estaven acompanyats per un bon nombre de preveres i de fidels.

L’acolitat -digué el Sr. Arquebisbe- fa participar del servei que els sacerdots ofereixen en l’Eucaristia, impulsa la donació sacrificial de les persones unides a Crist, i fa viure del Pa de Vida, tot ajudant l’altar, i repartint el Cos del Senyor als germans.

Aquests dos seminaristes han col·laborat fins ara pastoralment a la Parròquia de St. Esteve d’Andorra la Vella i de St. Ot de La Seu d’Urgell, durant el seu aprenentatge formatiu en camí cap al ministeri diaconal i presbiteral. El proper curs l’Alfons Velásquez que ja ha acabat els seus estudis eclesiàstics ajudarà a la Parròquia de Sta. Maria de Balaguer i l’Emili Villegas continuarà a Andorra la Vella i el 5è. curs de Teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya, residint al Seminari Major Interdiocesà.

img_5916img_5929img_5949img_5951img_5956img_5975img_5977

Compartir