Els nois i noies de primer i segon d’ESO de grups TXt gaudeixen de la JOTUELLNOS

Aquest cap de setmana, els nois i noies dels grups TXt del Bisbat d’Urgell han participat de la Jotuellnos, la trobada del primer trimestre, que aquest any ha estat a Andorra. El dissabte han anat a Naturlandia, on han pogut gaudir d’un matí de neu, pujant a l’atracció del tobotronc, i començar a conèixer els nois i noies d’altres grups.

A la tarda, ja a Canillo, han fet una reflexió al voltant d’allò que no els agrada del món, ja sigui al seu voltant o ja sigui quelcom més lluny. Després de sopar, han fet l’eucaristia a la capella d’Aina, celebrada per Mn. Pepe Chisvert, rector de Sant Julià de Lòria.  Després, els nois i noies s’han compromès a ser persones actives dins del grup TXt i han rebut el fulard del grup. Aquest ha estat un dels moments més significatius del cap de setmana.

Diumenge ha servit per comprometre’s en quelcom que cadascú dels presents pugui millorar en el seu dia a dia, i després han anat a patinar al palau de gel. Acabat el dinar, el grup, ara ja tothom conegut, ha tornat cap a casa. Ara toca esperar-se, com a molt tard, a la Pasqua Jove.

p1100760p1100731p1100748p1100769p1100795

Compartir