2a Jornada de Formació de Pastoral Juvenil

Aquest dissabte, al Sant Crist de Balaguer, les delegacions de joventut d’Urgell, Lleida i Solsona han organitzat la 2a Jornada de Formació de Pastoral Juvenil sota el títol “El Servei i la Solidaritat en la Pastoral Juvenil”.

La jornada ha estat presidida pel bisbe Joan Enric i ha comptat amb una participació de 80 persones, vinculades a la pastoral juvenil, preveres, animadors/es de grups, catequistes, monitors/es, etc.

 

L’encontre ha comptat amb una conferència a càrrec de Mn. Ramon Prat, vicari general de Lleida, antic delegat de joventut, que ha situat el marc en el qual s’ha de moure aquesta solidaritat, un marc que ens recorda el temps de crisi, no només econòmica, sinó general a d’altres àmbits.

Posteriorment, uns joves han explicat el seu testimoni de voluntariat, d’una manera emotiva i que ha generat per part dels assistents un sentiment de caliu, d’agraïment i d’entusiasme.

Després, al voltant de l’eucaristia, hem compartit la jornada i hem pregat al bon Déu que ens faci ser testimonis del seu amor vers els altres.

Després del dinar de germanor, a la tarda, els participants han pogut participar a un dels diferents tallers que s’ha ofertat; tots ells de caràcter pràctic i que han servir per aprofundir i endinsar-se en alguna realitat de la pastoral social més personal.

I com a comiat, els delegats han agraït la presència de tothom, i han esperonat els participants a seguir acompanyant joves amb la il·lusió i l’alegria de ser presència de Jesús i testimoni de solidaritat amb els altres. També els han animat a participar a l’Aplec de l’Esperit i a d’altres activitats de les delegacions de joventut.

img_8006joves_balaguerimg_7990img_8000img_8010img_8007img_8014

Compartir