Encesa solidària a Andorra

El dissabte a dos quarts de nou de la nit, a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella, les delegacions de joventut i ensenyament del Bisbat d’Urgell, l’Església de les Valls i les escoles Janer i Sant Ermengol han organitzat una encesa solidària per tal de promoure i tirar endavant un orfenat a Haití per acollir nens i nenes orfes.

Els dies previs a l’encesa s’han venut uns tiquets, al preu d’un euro. Cada tiquet venut equival a una espelma. En total hi havia 1440 espelmes a la plaça.

L’activitat ha tirat endavant, tot i el fort vent que no va permetre encendre les espelmes. L’acte, en concret, va consistir en uns cants, acompanyats d’una pregària i d’un testimoni, de la Digna Rodríguez, professora de l’escola Janer i monitora d’Aina, que ha estat a Haití i coneix de primera mà el projecte.

A l’Encesa hi van participar un centenar de persones, amb la presència de l’Arxiprest de l’Església de les Valls, Mn. Ramon Sàrries, el delegat d’ensenyament, Mn. Josep Chisvert i el delegat de joventut, Lluís Plana.

img_0054img_0070img_0068

Compartir