50 anys de l’ordenació presbiteral de Mons. Joan-Enric Vives

El dia 24 de setembre, festa de la Mare de Déu de la Mercè, l’Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives, va celebrar els 50 anys de la seva ordenació presbiteral a la Parròquia on fou ordenat de prevere, Santa Maria del Taulat.

La celebració de l’Eucaristia fou presidida per Mons. Vives i concelebrada pel Bisbe Coadjutor d’Urgell, Mons. Josep-Lluís Serrano i Pentinat i el Bisbe de Tortosa, Mons. Sergi Gordo, pel Rector de la Parròquia, Mn. Francesc Romeu i pels Vicaris Generals i Episcopal d’Urgell i per altres preveres i amics de l’Arquebisbe d’Urgell.

L’Eucaristia comptà amb la presència de la família de Mons. Vives i d’una gran quantitat de fidels de la Parròquia i del Poble Nou que es van voler fer presents per acompanyar l’Arquebisbe.

A la seva homilia Mons. Vives glossà la importància de la festa de la Mare de Déu de la Mercè com a alliberadora de captius i va donar gràcies a Déu pel seu ministeri, recordant amb agraïment les persones que l’havien forjat i ajudat i les que ell ha servit sacerdotalment.

Compartir