Festa de Sta. Anna a Llavorsí

El dia 26 de juliol, Festa de St. Joaquim i Sta. Anna, l’Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives, va presidir l’Eucaristia solemne en la festa solemne de la Parròquia de Sta. Anna de Llavorsí (Pallars Sobirà). Concelebraren amb l’Arquebisbe el Rector de la Parròquia, Mn. Andreu Rodríguez; el Rector de Sort i Arxiprest del Pallars Sobirà, Mn. Joan Pau Esteban; Mn. Joan Dies, Rector de la Vall de Cardós i diversos preveres i amics de l’Arquebisbe Vives que van voler aplegar-se aquell dia a Llavorsí per celebrar els seus 75 anys de vida. Al final de la missa l’Arquebisbe presentà el jove Joan Avilés, que col·labora pastoralment al Pallars Sobirà i hi assistí també la Sra. Teresa Bossa, laica que resideix a Rialp i ajuda pastoralment al Pallars Sobirà. Hi assistí l’Alcalde de Llavorsí, Il·lm. Sr. Josep Maria Bringué.

A la seva homilia l’Arquebisbe destacà la importància de Sta. Anna, com la mare de Sta. Maria, i com la festa litúrgica de St. Joaquim i Sta. Anna ens havia de portar a l’amor pels ancians i pels padrins que han fet gran el país i a qui hem d’agrair el seu treball i esforç. En aquest sentit recordà com el Papa Francesc havia escrit una carta i havia instituït la Jornada dels avis. Animà a viure la festa, ja que el cristià està cridat a difondre alegria i esperança.

També es va recordar i es va pregar per Mn. Lluís Miquel Sánchez el darrer rector, que havia mort a Colòmbia a l’hivern.

Posteriorment i després de cantar els Goigs, va tenir lloc un piscolabis popular amb tots els assistents.

 

 

 

Compartir