Mn. Lluís Miquel Sánchez reposa en la pau de Crist

El dia 11 de gener va morir a l’hospital Kennedy de Bogotà (Colòmbia), Mn. Lluís Miquel Sánchez Gutiérrez (a.c.s.), prevere d’Urgell, que hi estava ingressat a la UCI des del passat 16 de desembre de 2023, després d’haver passat uns dies de vacances a Bogotà al desembre.

L’Arxiprest del Pallars Sobirà, Mn. Joan Pau Esteban, en saber-se la gravetat de la seva situació, fou enviat a Colòmbia pel Sr. Arquebisbe Joan-Enric, per tal d’acompanyar Mn. Lluis Miquel en aquells moments de greu malaltia. Se li van administrar els sants sagraments abans de Nadal.

Interpretant la seva voluntat, i d’acord amb els seus amics més pròxims, el dia 13 de gener fou enterrat a Bogotà, on uns seus grans amics li cediren un nínxol.

La cerimònia exequial va tenir lloc a la Parròquia de la Mare de Déu de la Divina Providència presidida per Mn. Joan Pau Esteban i altres sacerdots.

Com a Diòcesi d’Urgell se celebrarà una missa funeral presidida pel Sr. Arquebisbe a la Parròquia de Rialp el proper diumenge 4 de febrer a les 17h de la tarda a l’església parroquial de la Mare de Déu de Valldelflors de Rialp.

Prreguem pel seu etern repòs. Que al cel sigui!

Compartir