Recés d’Advent per als preveres i diaques d’Urgell

Dilluns 18 de desembre, a la Casa d’espiritualitat del Sant Crist de Balaguer, va tenir lloc el tradicional recés d’Advent/Nadal per als preveres i diaques d’Urgell, preparació al Nadal, que predicà Mn. Ramon Sàrries, en absència de l’Arquebisbe Joan-Enric que en aquell moment presidia la missa exequial del P. Jesús Renau, i que es va unir a la trobada sacerdotal en el dinar.

Hi van participar uns 35 sacerdots i diaques. Mn. Ramon Sàrries va aprofundir en l’Evangeli de Joan del tercer diumenge d’Advent i en la figura tan emblemàtica i suggeridora del Baptista, el Precursor, que prepara els camins del Senyor.

El recés va acabar amb la celebració de l’Eucaristia que presidí el Vicari General, Mn. Josep M. Mauri que recollí en les seves paraules a l’homilia la crida a tornar a escoltar la crida amorosa de Crist a tornar al desert i deixar-se seduir pel Senyor.

Les Germanes Clarisses del Sant Crist de Balaguer van solemnitzar els cants de la Missa. I després van tenir el joiós dinar fratern icfestiu del Nadal. Al final l’arquebisbe Joan-Enric va compartir algunes realitats eclesials viscudes recentment a Roma amb el Papa i a Madrid en l’Assemblea plenària de l’episcopat espanyol

Compartir