Primera Gala Benèfica de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell

“El teu gest, el meu èxit” ha estat el títol que ha emmarcat la 1a. Gala Benèfica organitzada per la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) que es va dur a terme el 22 de novembre. Hi van assistir el Representant personal del Copríncep, M.I. Mn. Josep M. Mauri i el Vicari Episcopal, Mn. Antoni Elvira.

Un centenar de persones van assistir al sopar solidari a l’UNNIC d’Andorra la Vella amb la finalitat d’obtenir fons per al projecte d’accessibilitat cognitiva, perquè les persones amb diversitat funcional es puguin guiar, de manera autònoma, gràcies als indicadors visuals. El projecte ja ha començat a donar els primers passos per aplicar-se a la Fundació, amb el desig que s’estengui a tot Andorra.

La Gala s’inicià amb la projecció d’un vídeo per presentar què és l’accessibilitat cognitiva i amb el parlament de la Sra. Maria Pilar Díez, Presidenta de la FPNSM, agraint als assistents la seva presència i recordant el treball que es duu a terme des de la Fundació durant tot l’any envers les 600 persones ateses i gràcies als 350 professionals que hi treballen.

També el M.I. Sr. Xavier Espot, Cap de Govern del Principat d’Andorra, amb les seves paraules felicità la FPNSM perquè honora el País i esdevé un referent per a d’altres països per tots els projectes que acompanyen les persones amb diversitat funcional.

El final del sopar fou acompanyat per unes interpretacions musicals i es va cloure amb un brindis per la FPNSM.

Compartir