Assemblea de Càritas Andorrana

El dia 15 de juny a la Casa de l’Església de Sta. Maria del Fener, va tenir lloc l’Assemblea anyal de Càritas Nacional d’Andorra, presidida pel Sr. Arquebisbe i Copríncep Joan Enric Vives, i el President i Vicepresidenta Amadeu Rocamora i Canòlich Baró, amb l’assistència de l’Arxiprest Mn. Ramon Sàrries, consiliari, així com els representants de totes les Parròquies Andorranes i el personal treballador.

Va iniciar-se amb la celebració de l’Eucaristia, en la vigília de la solemnitat del Sagrat Cor de Jesús. L’Arquebisbe remarcà la gran revelació: que Déu és amor, i que el qui estima el coneix i té vida eterna. Del Cor obert del Senyor brolla misericòrdia i acció caritativa envers tothom, especialment els humils i senzills, els pobres i els necessitats. Càritas ha de ser imatge d’aquest rostre misericordiós de Déu que en Crist ens ha mostrat com ens estima.

Després d’uns entrepans a peu dret i diàleg entre els assistents, va tenir lloc l’Assemblea, amb la presentació de la Memòria d’activitats de l’any 2022, i l’aprovació dels comptes de 2022. Els recursos obtinguts van ser de 555.319 € i els recursos destinats a programes socials de 504.075 €.

Es van proveir dos càrrecs que van ser aprovats per unanimitat: el tresorer que serà el Sr. Alfred Mer, i la responsable d’Acció social que serà la Sra. Paqui Barrero. Es va agrair la tasca duta a terme pel tresorer en funcions, Sr. Agustí García.

També es va informar de la reunió de Caritas Internationalis a Roma, i els canvis que s’hi han donat després de les actuacions demanades pel Sant Pare.

S’aprovà caminar cap a una revisió dels Estatuts de Càritas Andorra per al nou curs pastoral, i també estudiar la situació legal del mecenatge a Andorra.

Compartir