19a Trobada esportiva de residències

Mons. Joan-Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, va inaugurar el dissabte 10 de juny al matí, la 19a edició de la Trobada esportiva de residències que es va celebrar a la Llar de Sant Josep de la Seu d’Urgell. Mons. Vives, que va arribar acompanyat del Secretari General, Mn. David Codina, fou rebut per l’Alcalde en funcions de La Seu d’Urgell, Francesc Viaplana i per la Ministra d’Afers Socials i Funció Pública del Govern d’Andorra, Molt. Il.ltre. Trini Marín, i va poder saludar els organitzadors de l’esdeveniment així com els participants a la trobada.

Unes 350 persones, entre participants, acompanyants i voluntaris, s’havien reunit en una tradicional jornada de germanor entre els usuaris de residències d’Andorra i de les comarques catalanes de l’Alt Urgell i de la Cerdanya. Mons. Joan-Enric va encoratjar els participants a la jornada a viure la vellesa amb alegria i va voler recordar com després dels anys durs de la pandèmia aquell dia era de molta joia per poder-se retrobar i participar de forma presencial. Va voler agrair el treball de les Autoritats i dels responsables de les residències durant la pandèmia.

Per la seva banda, la ministra d’Afers Socials i Funció Pública, va parlar de la importància d’impulsar els valors de l’esport entre la gent gran. La trobada es tot un seguit de competicions amb diferents activitats com anelles, bàsquet, tic-toc, triana, bitlles, busca-busca, domino o escacs.

Enguany, la trobada va comptar amb la participació de la residència Clara Rabassa d’Andorra, el centre Sociosanitari El Cedre d’Andorra, la llar de Sant Josep de la Seu d’Urgell, Caser Residència Castell d’Oliana, la residència Sant Roc de Bellver de la Cerdanya, la Fundació Hospital de Puigcerdà, la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, la residència d’avis de la Pobla de Lillet, Teleassistència i Atenció a Domicili de Creu Roja Andorrana i el centre de dia de Creu Roja Andorrana.

Un concert de la Coral Encoratjades i un dinar popular van cloure la joiosa trobada.

Compartir