Missa al Sant Crist de Balaguer i visita al Convent de les Germanes Clarisses

En la festa de l’Ascensió, l’Arquebisbe Joan-Enric va presidir l’Eucaristia del matí al Santuari-Basílica del Sant Crist de Balaguer, amb l’animació litúrgica de les Religioses Clarisses del Monestir del Sant Crist i Santa Clara de Balaguer.

Va animar els cristians a ser testimonis d’amor enmig del món. Déu que és invisible se’ns ha fet visible i trobadís a través de Jesús el seu Fill únic que després del seu ministeri a la terra, fou endut al cel, i des d’allí tornarà per prendre’ns amb Ell, i viure eternament feliços. Ja que hem ressuscitat amb Crist pel Baptisme, hem de ser testimonis seus i viure amb el cor enlairat envers les coses del cel, que no caduquen. De l’Ascensió del Senyor brolla alegria i esperança per als creients, i major testimoni de fidelitat a l’Església i a la fe rebuda.

Després de la Missa l’Arquebisbe dedicà un bon temps a la visita del Monestir de Monges Clarisses. Les animà en la seva vida contemplativa i en el treball de servei als germans. Les religioses van informar-lo del seu treball actual, de la seva formació permanent i de la fraternitat que regna entre elles, amb una gran fidelitat a la regla de Santa Clara.

Compartir