Càritas Andorrana envia 25.000 euros pels afectats del terratrèmol de Turquia i Síria

Càritas Andorrana ha obert una campanya per recaptar fons pels damnificats del terratrèmol de Turquia i Síria. Per ara s’han recaptat 25.000 euros provinents de les primeres aportacions rebudes per part de particulars i del fons de reserva de l’entitat.

Des de l’entitat recorden que totes les persones interessades a contribuir a donar una resposta a aquesta emergència humanitària podran fer el seu donatiu a la pàgina web. A través d’una passarel·la de pagament segura podran aportar la quantitat que considerin, tot indicant al formulari que el seu donatiu es destina a la campanya de Turquia i Síria.

Les aportacions rebudes per Càritas Andorrana es transferiran a Càritas Internacional que s’ocuparà de donar suport i coordinar les accions que Càritas Turquia i Càritas Síria duen a terme amb les famílies afectades per aquesta catàstrofe. El principal objectiu és donar cobertura humanitària i sanitària als infants i famílies afectats per aquest terratrèmol. Els efectes d’aquest desastre natural augmenten cada dia i de moment, ja sumen més de 36.000 morts i més de 13 milions d’afectats, a banda dels milers de persones que encara continuen desaparegudes.

Compartir