Conferències de Mans Unides

Dins dels actes per a potenciar la campanya 2023 de Mans Unides amb el lema “Frenar la desigualtat és a les teves mans”, Mans Unides Urgell, va programar diversos actes i conferències per a sensibilitzar la població sobre la importància de col·laborar amb la campanya de Mans Unides.

El dia 9 de febrer, a la Parròquia de St. Ot de La Seu d’Urgell, el Missioner Miquel Ángel Pérez, de la Diòcesi de St. Feliu de Llobregat, va impartir una conferència sobre la seva experiència com a Missioner al Camerun. Hi va assistir l’Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives, la Presidenta-Delegada, Sra. Teresa Cabanas, la representant de Mans Unides a La Seu d’Urgell, Sra. M. Rosa Carratalà, entre d’altres amics i col·laboradors de Mans Unides. Miquel Àngel Pérez va oferir un testimoni vivencial sobre la seva experiència com a Missioner a l’Àfrica i la importància que Mans Unides té com a gran organització que lluita a favor de l’escolarització i el desenvolupament, especialment de les dones, les més vulnerables i a qui Mans Unides vol empoderar a través de projectes concrets que ajudin al desenvolupament i educació i alfabetització de les dones.

El dia 10 de febrer a Balaguer, el Missioner Miquel Ángel Pérez, va oferir dues conferències a l’Escola Pia i a l’Escola Vedruna i va donar el seu testimoni a Ràdio Balaguer.

Compartir