Celebració de la Candelera a la Diòcesi

La Festa de la Presentació de Jesús al Temple, coneguda popularment amb el nom de la Candelera, es va celebrar el dimecres 2 de febrer arreu de la diòcesi d’Urgell. A la Catedral de Santa Maria, la missa fou presidida per Mn. Ignasi Navarri, Rector de la Parròquia de Sant Ot i concelebrada per Mn. Evarist Vigatà, el P. Martín Nicolás Hinojosa, i Mn. Jordi Miquel, i hi comptà amb una gran presència de fidels.

En aquesta festa també se celebra la Jornada de la Vida Consagrada, el lema per aquesta Jornada és “Caminant en esperança”, i la Catedral va acollir també molts religiosos i religioses. També és la festa patronal dels col·lectius professionals del ram de l’electricitat, que honoren la Mare de Déu de la Llum, i un bon nombre de professionals s’hi van fer presents.

La festa de la Presentació del Senyor és un dia molt significatiu per al moviment apostòlic de gent gran, Vida Creixent, que tenen els ancians Sant Simeó i Santa Anna com a referents i aquest és un dia de festa i de pregària, en el que els grups de Vida Creixent de cada parròquia participen activament en les celebracions.

Compartir