Missa exequial per Mn. José de Jesús Navas a Miami

El migdia del dia 31 de desembre, 18:30h. hora d’aquí, i a la parròquia Nostra Senyora de Lourdes de Miami (Florida-USA), es va celebrar la Missa exequial “corpore insepulto” per Mn. José de Jesús Navas Diaz, Rector d’Isona, traspassat a Miami el 23 de desembre passat, durant el viatge i estada d’encontre amb la família que havia realitzat.

Va presidir la Missa el Bisbe auxiliar de l’Arxidiòcesi de Miami, acompanyat de dos sacerdots i un diaca, amb l’assistència de la seva família i d’amics i coneguts, que van pregar de forma molt emocionada pel repòs etern de la seva ànima.

La cerimònia va ser retransmesa via online i va poder ser seguida des de Catalunya per l’Arquebisbe Vives i sacerdots i amics des del Bisbat d’Urgell. A la parròquia de la Mare de Déu Assumpta d’Isona s’hi va reunir un bon grup de feligresos que van seguir tota la cerimònia. Aqui teniu l’enllaç:
https://livestream.com/ololchurch/events/8591967/videos/234343278

La germana de Mn. Navas, al final de la Missa, va fer un sentit agraïment a tots els que ploren la seva mort i que l’han estimat, i va citar que en aquell moment estaven units a ells des la Diòcesi d’Urgell i la Parròquia de la Mare de Déu de Lourdes de Miami.

Tant el bisbe auxiliar en la seva homilia, com després la germana de Mn. Navas, van destacar la senzillesa i la bondat d’aquest sacerdot incardinat a Urgell, Rector d’Isona, amant de la música i pintor d’icones, que va dedicar els 28 anys de la seva vida presbiteral a la nostra Diòcesi d’Urgell servint les Parròquies de Guissona, Rialp i Isona.

Més endavant, les seves cendres seran traslladades per ser enterrades al costat de les restes de la seva mare sepultada a La Pobla de Segur, per exprés desig seu, i se celebrarà una missa exequial a la Catedral de La Seu d’Urgell, a Isona i a La Pobla de Segur.

Que reposi en pau aquest sacerdot entregat, que ha combatut una greu malaltia en el darrer any i mig. Al cel sia!

3

Compartir