Trobada de joves confirmands i confirmats d’Andorra

Amb el lema “No dormiu!”, el dissabte dia 3 de desembre va tenir lloc la trobada interparroquial de nois i noies de confirmació i preconfirmació de les Valls d’Andorra. Una setantena de joves, més els seus catequistes i mossens, que, acollits al col·legi Mare Janer de Santa Coloma, varen gaudir del matí de dissabte amb una gimcana de preparació de Nadal.

L’Advent, temps de preparació, va servir per fer-los adonar de les coses importants a què cal estar atents, tal com diu la cançó de Kairoi que els va acompanyat durant tota la jornada: atents per escoltar a qui vol confiar en mi; atents a qui vol el meu perdó; atents al marginat i al malalt. Així podem preparar de forma autèntica el temps de Nadal…

Després de dos cursos sense poder compartir aquestes experiències els catequistes i acompanyants, valoren positivament que la trobada és necessària perquè els joves també s’estan preparant per a una gran festa: rebre el do de l’Esperit Sant. Així que varen quedar de tornar-se a trobar al març i el maig de 2023.

Compartir