Visita Pastoral (4): Festa de St. Andreu a Arinsal

El dia 30 de novembre l’Arquebisbe i Copríncep va continuar la Visita Pastoral a la Parròquia de La Massana, fent-se present a Arinsal per la festa del seu patró, Sant Andreu, apòstol. Va anar acompanyat per Mn. Lluís Eduard Salinas, i a la seva arribada el reberen el Llevador del Quart Daniel Moles, i les Cònsol Major i Menor, amb altres autoritats i la gent del Quart.

A l’homilia el Sr. Arquebisbe destacà la figura del gran apòstol germà de St. Pere i que el portà a Jesús en la seva joventut. Comentà les vegades que sortia esmentat a l’Evangeli, i com va donar la vida per Crist, morint en una creu en aspa o “de St. Andreu”, a l’actual Turquia. És el gran pare de l’Ortodòxia, i el Patriarca de Constantinoble es remet a ell, com a successor seu.

També remarcà que ens convé “tornar al primer amor de la joventut”, quan li vam donar un sí generós a Crist per seguir-lo sense miraments ni interessos. Cal retornar sempre a la donació primera per animar-nos a tornar a ser ferms i generosos pel que fa a Crist i al Regne de Déu. Com aquells apòstols que van deixar les xarxes i el pare i seguiren Jesús que els va fer “pescadors d’homes”.

Després amb tots els veïns van celebrar un bon vermut, i després l’Arquebisbe i Copríncep va dinar amb els membres del Quart i les dues Hbles. Sres. Cònsols.

Compartir