El Col·legi Sant Ermengol d’Andorra celebra el seu Patró

El dia 27 d’octubre tots els 6 grups dels Cursos de Batxillerat del Col·legi Sant Ermengol d’Andorra la Vella va celebrar per avançada la festa del seu sant Patró, amb una joiosa Eucaristia presidida per l’arquebisbe i Copríncep Joan-Enric Vives i per Mn. Pepe Chisvert. Tots els assistents van viure una diada de comunió i alegria festiva acompanyats pel grup de Música del Col·legi. Hi va assistir la Directora del Centre, M. Josep Pascual i el coordinar de pastoral Àlex Molina amb altres profssors

L’Arquebisbe va destacar a l’homilia el goig de retrobar-se, de poder aprendre novament de la vida exemplar del bisbe St. Ermengol patró de l’Escola i de poder escoltar l’Evangeli i celebrar l’Eucaristia amb aquells que ja estan acabant els seus estudis. Remarcà que la vida és un continu aprenentatge ja des del si de la mare, que va desenvolupant els talents que cada persona rep, amb agraïment pels qui han ajudat al seu desplegament i mirant de col·laborar-hi i d’aprendre, fins i tot dels fracassos. Cal posar bons fonaments a la nostra vida, perquè quan vinguin els vents i les turmentes, que sempre n’hi haurà, puguem resistir, mantenir-nos i avançar. Animà a ser resilients, i agrair el que rebem, així com ajudar els companys i els qui caminen a prop nostre. Jesús ens dona el seu Esperit perquè puguem -com a Cos unit, amb membres plurals i complementaris- anar endavant, refer-nos, rebre el perdó i escampar l’amor a tot arreu.

Després l’Arquebisbe pogué dinar amb els docents i el grup de l’Equip directiu presents en un clima de germanor, i passà a saludar els treballadors de la cuina i el menjador, que fan un gran esforç perquè el menjar guanyi en qualitat i agradi als infants i adults.

Compartir