IV Torneig de Golf solidari al Fontanals Golf Club de Cerdanya

Un any més el club amb cor de Fontanals Golf Club va organitzar el torneig benèfic a favor de Càritas diocesana d’Urgell

El dimecres 10 d’agost Fontanals Golf Club i Càritas d’Urgell van celebrar el IV Torneig ‘Càritas’ de golf solidari amb modalitat stabelford. Càritas d’Urgell va rebre la integritat de la recapta de Fontanals Golf Club amb 6.320 euros, fruit del Torneig solidari #ajudansaajudar que el Club va organitzar a les instal·lacions del club, situat a la Cerdanya. Els diners seran destinats a ajudar a pal·liar les necessitats socials, de les famílies ateses per Càritas i que sofreixen una major precarietat.

Aquest torneig és una data assenyalada a la Cerdanya on s’impliquen una cinquantena de comerços, empreses i Entitats. A totes elles des de Càritas els agraeixen les facilitats que any rere any presten amb aquesta col·laboració.

Un punt clau del torneig és la participació de les prop de 50 persones voluntàries de la Cerdanya  i el suport dels 134 esportistes que van competir solidàriament, on el resultat era el menys important, i es va gaudir d’un dia familiar magnífic.

Fontanals Golf Club forma part del Programa Entitats amb Cor de Càritas d’Urgell, el qual convida a col·laborar entitats disposades a aportar el seu gra de sorra per facilitar la participació en un gran projecte social a les nostres comarques.

A l’entrega de premis hi van assistir l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra i l’Il.lm. Sr. Alcalde de Puigcerdà.

El President del Club de Golf de Fontanals, Sr. Agustí Torelló, va agraïr a Càritas d’Urgell la seva feina en favor de l’acompanyament de les persones en situació de fragilitat i va posar en relleu la importància de la tasca que es fa en el territori del Pirineu, especialment a la Cerdanya. També es va felicitar per l’èxit de la convocatòria, que va acollir nombrosos esportistes de la comarca i també moltes entitats col·laboradores, i va expressar la seva voluntat de seguir organitzant al Club d’altres activitats solidàries amb la comunitat.

El Sr. Josep Casanova, Director de Càritas d’Urgell, va agrair la predisposició del Club de Golf Fontanals a fer aquest torneig excepcional i també va insistir en el fet que tot havia estat possible gràcies a la voluntat i solidaritat dels participants. Casanova també va voler agrair a totes aquelles persones i empreses que amb tota la bona voluntat i de forma altruista han col·laborat de la millor manera dins les seves possibilitats en la materialització d’aquesta proposta solidària i lúdica.

Compartir