Clouen les representacions del Retaule de Sant Ermengol

Dissabte 6 d’agost es van cloure les representacions de l’edició 2022 del Retaule de St. Ermengol que s’han dut a terme cada nit (quan el temps i la pluja ho han permès) al claustre de la Catedral romànica de Sta. Maria de La Seu d’Urgell, des dels dies 29 de juliol al 6 d’agost.

Precisament el 3 d’agost es van complir els 65 anys de les representacions del Retaule. El 3 d’agost de 1957 un grup d’urgellencs, encapçalats per l’autor del Retaule de St. Ermengol, Esteve Albert i Corp, i pel qui fou l’ànima de l’impuls ciutadà, Josep Maria Llangort Peral, aleshores President del Patronat i Alcalde de la ciutat de La Seu d’Urgell.

L’edició del 2022 ha estat la 47ª i ha comptat amb uns 90 actors i actrius i personal tècnic, veïns i veïnes de La Seu d’Urgell. La Presidenta del Patronat del Retaule, Núria Balletbò en fa una valoració positiva, i destaca la implicació de totes les persones que de forma voluntària en permeten la seva posada en escena. El director artístic del Retaule, Xavier Piguillem, ha mostrat el seu agraïment als actors voluntaris i a tots els qui amb el seu treball permeten aqueste espectacle que, estiu rere estiu, permet a molts conèixer la vida del qui fou Bisbe d’Urgell, St. Ermengol.

Compartir