Urgell participa a la PEJ 2022

La Diòcesi d’Urgell, encapçalada per l’Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives, està participant dels dies 3 al 7 d’agost en la Peregrinació Europea de Joves (PEJ) a Santiago de Compostel.la que té com a lema: “Jove, aixeca’t i sigues testimoni. L’Apòstol Jaume t’espera”, que està tenint lloc a Santiago de Compostel·la, i on estan participant uns 12.000 joves de tot Europa.

El dimecres dia 3 d’agost va tenir lloc l’acte d’obertura oficial del Pelegrinatge a la Plaça de l’Obradoiro a càrrec de l’Arquebisbe de Santiago, Mons. Julián Barrio.

El dijous dia 4 a l’església de San Antonio das Fontiñas, l’Arquebisbe Joan-Enric va predicar una catequesi a uns 700 joves provinents de les Diòcesis catalanes, d’Urgell, Terrassa i el Secretariat Interdiocesà de Joves (SIJ) de Catalunya. El tema d’aquest dia fou “l’Esperit que dóna vida”.

El divendres dia 5 a l’església de la Mare de Déu de la Mercè de Conxo, Mons. Vives va impartir una altra catequesi sobre “Crist et salva” als joves de Pamplona i Tudela i a les Croades de Sta. Maria.

Cada catequesi anava seguida del testimoni d’un jove, una reflexió per grups i de la celebració de l’Eucaristia.

Aquests dies la ciutat de Santiago de Compostel·la s’omple de l’alegria i la frescor de la fe dels joves que volen seguir l’apòstol Sant Jaume en el camí del discipulat i seguiment de Jesús a través del Pelegrinatge Europeu de Joves i de les activitats programades per als joves: tallers, música, concerts, vetlles de pregària i reflexió, etc. per tal que els joves puguin descobrir l’alegria de seguir Jesús.

Compartir