Graduació a la Llar d’infants Francesc Xavier

El dia 23 de juliol es va celebrar l’acte de graduació dels alumnes més grans de La Llar d’Infants Francesc Xavier, P2, al mateix centre.

L’acte va comptar amb la presència de Mons. Joan-Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell, que juntament amb el Vicari General i Rector de la Parròquia de Sant Ot, Mn. Ignasi Navarri i Benet, i tot l’equip educatiu del centre encapçalat per la seva directora Diana Aguilar i els membres de la Fundació parroquial Sant Francesc Xavier van presidir la graduació.

Mn. Ignasi Navarri primerament va agrair la presència de l’Arquebisbe i la seva visita a la Llar d’Infants, seguidament va donar les gràcies a totes les famílies per la confiança dipositada en la Parròquia i va remarcar la bona feina de l’equip educatiu. Va recordar la figura de la Sra. Maria Maestre posant en relleu la seva i sensibilitat pel món educatiu i caritatiu, per tots els infants de La Comarca de l’Alt Urgell i per totes aquelles famílies desfavorides que no puguin fer front a les despeses d’una escolarització de pagament d’una Llar d’Infants.
Va agrair l’estreta col·laboració de la Llar amb Càritas. I també la presència de la Sra. Mariví Castaño i en Carles Martín en representació de la Fundació Sant Francesc Xavier.
Va agrair la presència de l’Il·lm. Sr. Vicealcalde de La Seu d’Urgell, Sr. Jordi Fàbrega i la bona entesa i col·laboració entre els serveis municipals i la llar Francesc Xavier.
Va fer esment a la senyora Araceli García Cardera que es va jubilar el passat 28 de juny havent prestat els seus serveis a la Llar durant més de cinquanta anys.
Va acabar les seves paraules dient que les portes de la Parròquia i la Llar d’Infants sempre estaran obertes per qualsevol necessitat al llarg de la seva etapa educativa.

La directora Diana Aguilar, va explicar que ha estat un curs molt complicat per la pandèmia va remarcar que els últims mesos a causa de l’aixecament de les mesures per part de sanitat ha fet que la relació, interacció amb les famílies i els infants els hagi afavorit en el darrer trimestre i agraïa a les famílies la seva la comprensió. També va donar les gràcies a tot l’equip educatiu pel seu esforç malgrat les dificultats de la pandèmia. Va desitjar molta sort a tots els alumnes i que farà seguiment del seu progrés educatiu de cadascun d’ells a cada escola que s’hagin matriculat.

El Vicealcalde Jordi Fàbrega, va fer referència a la bona feina de l’equip educatiu i la direcció donat les circumstàncies del moment, tot seguit va visitar les instal·lacions del centre juntament amb Mons. Vives, Mn. Navarri, la Sra. Mariví Castaño i Sr. Carles Martin, els quals van felicitar la Parròquia i a la Fundació per l’esforç de millorar el centre.

Les famílies es van mostrar extremadament agraïdes per l’atenció rebuda i es van emocionar molt amb l’acte i el vídeo dels dos anys d’escolarització dels seus fills/es a la Llar d’Infants.

Els alumnes van rebre el seu diploma i orla com a 57a Promoció del curs 2021-22.

Compartir