Ofereixen el títol esportiu a la M. de Déu dels Socós d’Agramunt

El dissabte 5 de juny els jugadors de l’equip Aleví A del Club de Futbol Agramunt Escola Gerard Gatell van oferir el seu títol del campionat de lliga de la seva categoria al poble d’Agramunt, jugadors, cos tècnic i familiars. Primer van ser rebuts a la Sala de Plens de l’Ajuntament per l’Alcaldessa Il·lma. Sra. Sílvia Fernàndez, que els va agrair el seu triomf en la lliga esportiva d’enguany. Després van anar a oferir el seu merescut títol de campions a la Mare de Déu dels Socós, van ser rebuts per Mn. Jaume Mayoral i tot seguit es van atansar fins a l’altar de la Mare de Déu per poder oferir no només la seva victòria, sinó el seu treball i esforç al llarg d’un any que ha estat complicat per les dificultats que la pandèmia ha comportat en molts àmbits, entre ells el de l’esport.

Mn. Jaume els va adreçar unes breus paraules per agrair la feina que es fa des de l’esport per donar valors i possibilitar una educació en el temps del lleure dels nois i noies que hi participen. També els va recordar les recents paraules del Papa Francesc que feien referència al gest de l’entrenador Pep Guardiola, després de quedar el seu equip segons a la “Lliga de Campions”, per recalcar que l’important és participar, fruir i fer-ho amb esportivitat, el Papa va dir:  “M’agradaria destacar l’actitud davant la derrota. M’han explicat que un d’aquests dies -no sé on- hi va haver un guanyador i un que va quedar segon, que no ho va aconseguir. I el que va quedar segon va besar la medalla. Això ens ensenya que fins i tot en la derrota hi pot haver una victòria.”

Mn. Jaume va poder felicitar de primera mà el porter de l’equip, en Jordi, que una setmana abans havia rebut el sagrament de la Confirmació a la mateixa església parroquial. Una fotografia de família va cloure l’acte, i mentrestant les campanes repicaven a festa. Els jugadors dels Alevins tornaren al camp de futbol; els esperava un altre partit, del seu esport preferit.

Compartir