Confirmacions a Ponts

20 joves de la Parròquia de Ponts i altres pobles veïns van rebre de mans de l’Arquebisbe Joan Enric el sagrament de la Confirmació, el dia 27 de juny a l’església parroquial.

Van concelebrar amb l’Arquebisbe, el Rector Mn. Pere Morales, i l’arxiprest Mn. Ramon Balagué, Mn. Bonifaci Fortuny i el diaca Mn. Josep Caba. Hi va ser present la Il·lma. Sra. Alcaldessa de Ponts i molts fidels. La Coral de Ponts va interpretar els cants.

L’Arquebisbe va invitar els joves confirmands i tots a prendre posició per la vida, desenrotllant una cultura defensora de la vida. I va fer notar les paraules de l’Evangeli “Tingues fe i no tinguis por” dirigides al qui ha de créixer en la fe. 

“La noia no és morta… Talita cum, noia aixeca’t!,” es pot aplicar a tots els joves. No us deixeu vèncer per la por, el desànim, o el fracás. Sigueu lliures i intrèpids i compteu sempre amb l’ajut i la defensa del Sant Esperit.

Al final de la missa l’Arquebisbe va obsequiar tots els confirmats amb un Nou Testament, llibre que els orientarà sempre i els donarà la presència de Jesús, que sempre els custodiarà i guiarà.

Compartir