Visita a la Parròquia de St. Pere de La Portella

El dissabte dia 2 d’abril, l’Arquebisbe d’Urgell va visitar la Parròquia de St. Pere Apòstol de La Portella (Segrià). Fou rebut a l’arribada pel Rector Mn. Alfons Velàsquez i la primera Tinent d’Alcalde Il·lma. Sra. Anna Felip i un grup de feligresos.

Van explicar-li les obres realitzades de restauració de l’exterior i sobretot de l’interior del temple parroquial del segle XVIII, amb els nous vitralls bellament dissenyats per l’artista local Anna Felip, la restauració dels bancs i la nova decoració dels altars laterals i del Crist del Bon Consol, la renovació del presbiteri i la il·luminació.

L’Arquebisbe agraí i destacà tot l’interès posat pels feligresos i els animà a anar-lo continuant.

Seguí la celebració eucarística dominical del 5è. diumenge de Quaresma o de Passió, dins la qual beneí els nous vitralls i les obres de restauració del temple. A l’homilia demanà que ens deixéssim trastocar les mentalitats per l’episodi de l’adúltera, i de la misericòrdia restaurativa del Senyor, que l’acceptà i l’acomiadà demanant-li que no pequés més. Estem cridats a ser misericordiosos com el Pare celestial és misericordiós, i a estimar com Jesús ens ha estimat. Fites altes que només podem intentar si ens deixem guiar humilment per la gràcia de l’Esperit Sant, que tot ho pot.

En acabar l’Eucaristia va tenir lloc un berenar de germanor al Local de l’Associació de Dones de La Portella.

Compartir