Urgell participa al Pelegrinatge Europeu de Joves 2022 a Santiago de Compostela

La Delegació de Joventut d’Urgell us convida al Pelegrinatge Europeu de Joves 2022 a Santiago de Compostela. L’Arquebisbat de Santiago de Compostela ha convocat aquest Pelegrinatge Europeu de Joves, organitzat de manera conjunta per la Diòcesi de Santiago i la Subcomissió de Joventut i Infància de la CEE. Coincideix amb la celebració del Xacobeo. L’Any Sant se celebra cada vegada que el dia de Sant Jaume cau en diumenge. Enguany, a més, el papa Francesc ha prorrogat l’Any Sant fins a finals del 2022, i d’aquesta manera, la PEJ, prevista inicialment per a agost 2021, s’ha traslladat a aquest estiu, considerant-ho més prudent i segur a causa de la pandèmia.

Del 3 al 7 d’agost Santiago de Compostel·la es convertirà en la ciutat jove a tota Europa. Hi haurà gran varietat d’esdeveniments: catequesi, tallers, xerrades, concerts, teatres, actuacions, música en directe, etc., és a dir, tindrem moments per a pregar, celebrar, créixer i compartir amb tots joves de tota Espanya i diversos països d’Europa especialment de Portugal, Itàlia i França. Es farà ruta fins a la capital gallega, passant per diferents etapes del Camí de Sant Jaume, de manera conjunta, amb les diòcesi de Catalunya. Un cop a Santiago, els joves participants se sumaran durant 4 dies a altres joves d’Espanya i Europa per a celebrar la PEJ’22.

Hi poden participar tots els joves de 16 als 35 anys! Ens separarem en diferents grups per edat; adolescents (16-18 anys), joves (18-24 anys) i joves adults (25-35 anys). Ja s’han obert les inscripcions per a poder participar-hi.

Compartir